mandag den 18. juni 2012

Det går derud af!

Lige en lille opdatering med hvad jeg foretager mig for tiden:



MIN EKSAMENSFORLØB
Jeg har nu været oppe i i alt 3 mundtlige eksamener. Som skrevet i forrige blogindlæg, fik jeg 12 i AT.

Sidenhen har jeg været oppe i Naturgeografi, en 24 timers eksamen, hvor jeg trak vandet fu***** kredsløb, som jeg selvfølgelig havde håbet på jeg ikke fik. Censoren var så led, hun afbrød én konstant, hev papirerne ud af hænderne på dem der var oppe hvis de læste for meget op, og var generelt ret nedsættende overfor dem, der ikke havde klaret sig så godt. Jeg var en af de heldige, eller rettere, den heldigste, da jeg fik den højeste karakter 10. Jeg har hvertfald snakket med en del, der ikke har fået det eller over, eller kender nogen der har, så jeg lyder til at have klaret mig bedst. Det er jeg virkelig stolt over, ikke mindst fordi jeg virkelig havde arbejdet for den karakter.

I dag har jeg så været oppe i religionen. Jeg har været så nervøs, og det har gjort at jeg virkelig har arbejdet og siddet med mit religionstof de sidste mange dage. Bl.a. lavede jeg en 22 siders lang dokument kun baseret på sammenligninger mellem jødedom, islam og kristendom, så det viser lidt om hvor meget jeg har gjort ud af det. Jeg trak selvfølgelig buddhisme, en af de mindre sjove troede jeg, men jeg klarede det faktisk meget godt - endda så godt, at jeg fik 12!
Jeg kunne ikke være mere lykkelig.

Min næste eksamen er engelsk på torsdag. Jeg sidder allerede nu og læser op, og jeg kan virkelig ikke beskrive hvor nervøs jeg er. Engelsk er ikke min stærkeste side, men jeg vil ikke give op - jeg er fast besluttet på at gøre alt hvad jeg kan for at forberede mig så godt jeg kan.



EN LILLE FORELSKELSE

Jeg har mødt en sød fyr. Når jeg får en besked fra ham, slår mit hjerte et ekstra slag, og når jeg ser ham, fyldes min mave med en sværm af sommerfugle, der basker løs i min mave, en kildende fornemmelse. Han er virkelig sød. Det er lang tid siden, jeg har haft det så dejligt. Jeg tror måske også det er det, der giver mig et lille skub mod at give den ekstra til mine eksaminer!



PROJEKT "SVÆV"


Jeg har under min kunstneriske side "Engang i Switzerland" sat mig for et nyt projekt. Det hedder "Projekt 'Svæv'" og omhandler en række billeder, hvor jeg (med mig selv som model, da jeg ingen har) svæver i intetheden. Jeg har ikke Photoshop, så jeg har noget svært ved at lave det. Mit første billede ser således ud som nedenfor, men jeg regner med at lave en større samling af en række billeder. Jeg har allerede en række motiver at skulle have skudt :)



EN TAK...


... til jer, der følger min blog og skriver kommentarer. Jeg har ikke brugt bloggen så meget på det sidste, og er derfor glædelig overrasket over jeres dejlige kommentarer, som hver og en er sådan en glæde for mig. En tusind tak skal der lyde!

_ _ _
Life of Lize

8 kommentarer:

MK sagde ...

Stort tillykke med de flotte karakterer :D

Life of Lize sagde ...

Tusind tak!

Tony Nguyen sagde ...

du svæver <3 <3 <3

Michelle Rasmussen sagde ...

Det noget tid siden jeg sidst var forbi. Men skønt at se, at du stadig kan finde lidt tid til bloggen. KÆMPE TILLYKKE med de fine karakter! Det er altid rart, når ens hårde eksamensindsats også afspejles i en endelig karakter :) & forresten også tillykke med det nye kamera! Det sgu da brandlækkert! :D

Anonym sagde ...

Tillykke med karaktererne! Det er super flot :-)
Jeg glæder mig til at se mere fra det projekt. God sommer herfra!

Anonym sagde ...

TILLYKKE med de flotte karakterer!
Jeg synes det lyder som et fedt projekt!
Glæde mig til at se mere :-)
Knus!

Stine sagde ...

Åndsvagt fedt billede!!!
Det glæder jeg mig til at se mere til :)
Og tillykke med de fine karakterer og den søde fyr ;)

Emily sagde ...

Hej! Jeg har valgt at nominere din blog til Liebster Blog Award, læs mere på min blog:)

http://almindelig-pige.blogspot.dk/