søndag den 15. januar 2012

En rolig, lille weekend

Kære læsere.

Jeg håber jeres weekend har været dejlig. Jeg selv har haft en ganske rolig weekend uden stress eller travlhed - det vil så sige, at fredag d. 13 var virkelig et mareridt for mig, men jeg kom igennem den, og aftenen var rigtig hyggelig. Der var noget gymnasiefest i fredags, og jeg var inviteret med til noget forfest, men min mor havde spurgt om jeg ville med til en lille koncert med Michala Petri og Copenhagen Saxophone Quartet i stedet. Min mor er lidt trist for tiden, og da jeg hellere ville til koncert end fest, tog min mor og jeg til koncerten. Michala Petri er fuldkommen formidabel dygtig, og selvom jeg var meget træt og ikke synes koncerten tiltalte mig så meget i starten, endte det med at koncerten var virkelig god. Jeg tror min mor var meget glad for at have mig med.


Lørdag og søndag har jeg lagt under dynen hele dagen. Jeg har fuldt med i alt det der er blevet vist om dronningens 40 års regeringstid på tv, set nogle film og ellers bare sovet. Ingen lektier eller afleveringer er blevet set på, og jeg har heller ikke øvet cello. På en måde har jeg det rigtig træls med det, men samtidig har jeg bare haft brug for at være lidt alene med mig selv, uden at skulle tænke eller stresse over noget.

I går var der den allersmukkeste himmel at se på himlen. Hele vores stue var oplyst af den dybeste, flotteste røde farve, der nogensinde er set. ALT var rødt udenfor. Da jeg lå under sengen og blot måtte nøjes med at se på den smukke himmel og derfor ikke fik fotograferet, får I her et flot billede fra bloggeren Frøken Solhat.


Min venindes storesøster har taget dette billede, der ikke er blevet redigeret på nogen måder.
Virkelig flot himmel, ikke sandt? Den spejler sig i søen. Et utrolig syn.


 I dag da jeg havde begivet mig op på mit værelse ud af eftermiddagen, hørte jeg pludselig lyden af svaner udenfor. Jeg greb så hurtig jeg kunne fat i kameraet for at tage billeder af flokkene der kom flyvene, men jeg var desværre ikke hurtig nok. Jeg valgte derfor i stedet at tage nogle billeder af dagens flotte himmel.
God søndag aften.
___
Life of Lize

3 kommentarer:

Frøken Solhat sagde ...

:0) Det var i sandhed en smuk smuk solnedgang.

Dorthe

Maria sagde ...

Åh, rigtig glad for at du kan lide billederne!
Kan kun sige i lige måde til dine super smukke billeder!

Haha, pancake filtre, det lyder da lige lovlig nuttet :3 !!

Anna Sofie sagde ...

Kære dig :) Jeg kan rigtig godt lide din personlige måde at skrive på og så kan jeg egentlig helt godt lide din blog-heater! Har du opskriften på hvordan du har bikset billederne sammen på sådan en perfekt måde? ;)

Jeg har jo en noget anden heater og er ved at være lidt træt af den, for den måske bliver lidt for meget.. så nu blev jeg bare lidt inspireret af din (;

Knus Anna Sofie
- http://keep--up-with--me.blogspot.com/