torsdag den 12. januar 2012

Robert P ♥Rosemarie Urquico: “If you find a girl who reads, keep her close. When you find her up at 2 AM clutching a book to her chest and weeping, make her a cup of tea and hold her. You may lose her for a couple of hours but she will always come back to you. She’ll talk as if the characters in the book are real, because for a while, they always are. Date a girl who reads because you deserve it. You deserve a girl who can give you the most colorful life imaginable. If you can only give her monotony, and stale hours and half-baked proposals, then you’re better off alone. If you want the world and the worlds beyond it, date a girl who reads.”
Fundet på Tumblr

8 kommentarer:

Agnes sagde ...

Har Robert Pattinson sagt det?

Michelle sagde ...

Det er Rosemarie Urquico, der har skrevet det.

Life of Lize sagde ...

Jeg havde læst citatet og billedet sammen, så havde bare gået ud fra, at det var ham, der havde sagt det. Men kan se på Google, at jeg ikke er den eneste, der har taget fejl af det :)
Så tak for du kommenterede det, Michelle :) Det var lidt for dårligt af mig at jeg ikke havde fået tjekket det forinden!

Michelle sagde ...

Jeg ved det også kun fordi, at jeg har læst citatet på en anden blog for noget tid siden ;)

Agnes sagde ...

Det forvirrede mig bare, at overskriften var "Robert P", der er et billede af ham, og der står "Robert Pattions:" før citatet. Men det er et virkelig smukt citat, og jeg ville ønske, jeg fandt en dreng, der gad gøre sådan nogle ting for mig - f.eks. lave en kop te midt om natten, når jeg har læst en bog færdig.

Life of Lize sagde ...

Jeg synes det var vildt charmerende, hvis han havde sagt det. Og selvom han er helt og aldeles dejlig i forvejen (efter mit teenagesind), så ville det altså have gjort ham ekstra dejlig, hvis det var ham, der stod bag citatet! :)
Jeg synes bestemt heller ikke det ville gøre noget hvis en sød dreng gjorde sådan noget mod mig. Det er virkelig et sødt citat ♥

Anonym sagde ...

Det ville være dejligt hvis der var flere drenge der var sådan, som Rosemarie siger.
- Jeg er glad for at jeg kunne hjælpe dig :-) Bogen du spurgte ind til hedder "Pindsvinets elegance", og som jeg har skrevet om på min blog lidt længere nede.

Anonym sagde ...

Hyggelig blog jeg lige kom forbi!
Tjek gerne min?
http://trehundredefemogtres.blogspot.com/
Knuuuuus