torsdag den 15. september 2011

En weekend der gav mig alt det, jeg i så lang tid havde haft brug for

I den forgangne weekend har jeg været i Kolding for at besøge min efterskoleveninde.
Vores gymnasium havde fri i fredags og mandagen i denne uge, så jeg havde en lang, god forlænget weekend til at se min veninde, jeg ikke ser så tit, da distancen gør det kompliceret.

Jeg tog derned torsdag efter skole, og mens min veninde var i skole fredag, lavede jeg aflevering.
Det var faktisk befriende at sidde i et andet værelse end sit eget og lave lektier og afleveringer. Jeg nød det, og min mors veninde var også inde med te og vindruer til mig - ren luksus! :-)

Fredag aften tog jeg til min venindes barndomsvens 19 års fødselsdag. Jeg kendte ham ikke, men jeg blev glad da han stod med åbne arme og krammede mig helt ind til mig, mens han fortalte, at han var glad for jeg kunne komme med også. Selvom jeg kun kendte min veninde og hendes klassekammerat fra festen, hyggede jeg mig og havde det virkelig sjovt!

Vi tog efterfølgende i byen, og jeg er sådan set ikke rigtig et bymenneske som sådan - det er faktisk kun hvis det er fremmede byer, at jeg rigtig kan li' at begive mig ud i nattelivet med en rus i kroppen. Vi dansede, vi fik en øl er middelaldrende mand, vi grinede, vi snakkede. Det var godt.

Vi kom hjem omkring fire - fem tiden om morgenen - og sov til lørdag kl. 14! Vi spiste chips til morgenmad og slik til middagsmad, gik i nattøj hele dagen, så masser af film og var bare generelt klamme.
Det var første gang i mit liv, at jeg følte, jeg ikke havde brug for at få noget for hånden en dag. Jeg plejer altid gerne at have ét eller andet ud af dagen, med det var mig ikke en nødvendighed den dag. 

Om aftenen lavede vi falafel med tzatziki. Vi manglede to vigtige ingredienser, så vi besluttede vi ville køre ud efter dem - iført nattøj og uden make-up! Jeg siger bare thank god for, at jeg ikke kommer til Kolding så ofte, så folk ville kunne genkende mig ;-) 
Vi endte ikke med at få krydderierne (til dels fordi butikkerne var lukket og fordi de 3 Fakta'er, vi var i, ikke havde det), men vi fandt et godt alternativ, og det smagte F-A-N-T-A-S-T-I-S-K godt :-)Mmh... kan klart anbefales!
 _ _ _

Den dag ændrede faktisk rigtig meget for mig. Min veninde havde spurgt til noget om fredagen til festen, som jeg ikke havde villet rigtig svare på, som hun spurgte mig til igen om lørdagen. Jeg fortalte, at jeg ikke ville kede hende, men hun insisterede på at høre mig. Så jeg fortalte hende omkring min største hemmelig, mit største tab, mit sværeste valg, mine tusindvis af tårer og mit hjerte, der ikke føles mere levende.

Og der sad hun. Hun så på mig, og med ét stod der tårer i hendes øjne. De faldt lige så let ned på jorden, og hun tog mig helt ind til mig.
"Du holder ALDRIG sådan noget skjult for mig i så lang tid igen - nogensinde"!
Jeg græd også. Mange måneders lukkede følelser og tanker, blev lige pludselig åbnet op for. Jeg har slet ikke fortalt andre om hvordan jeg har haft det, så det var helt overvældende, at hun tog imod det, som hun gjorde. Jeg smilte til hende og fortalte hvor meget det betød for mig, at hun havde villet lytte til mig
"ALTID, Lize, altid vil jeg lytte til dig! Det må du aldrig glemme!" 

_ _ _

Om søndagen var jeg, min veninde, og hendes to veninder, jeg er begyndt at blive venner med, til noget  Shopping Bazar  i Kolding. Det var virkelig hyggeligt, og jeg fik købt adskillige ting (se billederne nederst). Bagefter tog vi på café, og til sidst tog min veninde og jeg Kærlighedstien og nød det fantastisk vejr!And I enjoyed it! 

Min veninde klar til at gå ad Kærlighedsstien med mig!Lækkert vejr!

Fik skrevet lidt på min egen lille historie på vej hjem i toget
(4 timer skal fordrives på bedste vis!)Jeg fik disse blade, chokoladen, cremerne og Beo'en nedenfor plus en anden masse lækre ting for sølle 30 kr.!
Du ved, som sådan en "Velkommen til" - tilbud :-)


Jeg fik også købt nogle make-up sager til ingen penge! Dette armbånd er lavet af papirruller og pengene gik ubeskåret til et eller andet u-land, 
der havde lavet det. Jeg synes det var rigtig sødt, og der var flere at vælge i mellem - men aldrig én helt magen til en anden. Det gør dem ekstra unikke, synes jeg.Og så fik jeg lige købt to trøjer og en cardigan.
Selvom trøjerne ligner hinanden, er syningen, stoffet og str. ikke helt den samme.
(Selvom, som du nok kan se, at jeg er glad for striber, haha)
Et køb, jeg er meget glad for!


_ _ _

Jeg håber I haft en ligeså fantastisk weekend som min! :-)

Ingen kommentarer: