søndag den 3. februar 2013

Norge, højskole, fremtidsplaner - liv og glade dage

Jeg ville så gerne starte med at blogge igen, men jeg ved at det ikke bliver til det store. Måske pga. tiden, måske pga. den manglende interesse, jeg ved det ikke helt. Lige nu ved jeg bare, at jeg har lyst til at skrive. Skrive her på bloggen, for at komme ud med alt det jeg rummer indeni.

Jeg kan slet ikke overkomme at tænke på alle de ting, jeg har oplevet og som ikke er kommet her på bloggen. Billeder, beretninger, mennesker, alt der har været i mit liv det sidste halve år. Der er sket så ufattelig meget, både af gode og trælse ting, men én ting er sikkert: jeg er forandret.
Jeg er endelig oprigtig lykkelig, når jeg smiler og har det oprigtigt godt, når folk spørger. Det føles som evigheder siden jeg sidst har haft det sådan, og jeg har savnet det. Så ufattelig meget. Mine tårer bliver der færre og færre af, og er i stedet erstattet af smil. Jeg er så glad for dette endelig sker for mig - at jeg er lykkelig.

Mit ophold i Norge gjorde en masse for mig. Jeg arbejdede først derop alene, hvilket var nogle lange, smertefulde måneder at komme igennem. Heldigvis kom jeg et dejlig sted hen at være de to sidste måneder af 2012, og opholdet der var den bedste tid, jeg havde oplevet længe i mit liv. Jeg var omgivet af hjertevarme mennesker hele tiden, og jeg mødte kærlighed fra alle sider af. Det var så fantastisk for mig en tid, og en ubegribelig smerte at skulle give slip på. Jeg var dog så heldig at komme på højskole lige efter og møde en masse dejlige, fantastiske mennesker, og påny opleve følelsen af at være elsket og omgivet af dejlige mennesker. Tænk at være så lykkelig, som jeg er lige nu. Det havde jeg aldrig troet jeg ville blive for et år siden, hvor jeg endnu ikke havde lagt en eneste plan for mit sabbatår. Kan slet ikke finde ord for denne glæde, jeg rummer i mig lige nu - og jeg ville bare ønske den aldrig ville stoppe.

(Et lille billede fra Norge med en masse dejlige mennesker.  Kvaliteten er ikke for god, I know!)


Jeg har også endelig fundet ud af, hvad jeg vil studere når jeg engang føler mig klar til at påbegynde at studere igen. Efter mange overvejelser omkring studie og fremtid, hvor mine ønsker har været at have med mennesker at gøre og lave noget med det jeg elsker mest, nemlig musik, vil jeg rigtig gerne studere til musikterapeut. Det lyder som en hippie ting, men det er min plan nu hvertfald - så må vi se hvad fremtiden bringer.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

hej.
det lyder som om, du har haft det super fedt i norge! jeg vil selv rigtig gerne til norge og arbejde for en periode og har søgt en masse steder, men har ikke fået noget ud af det. hvad hedder det sted, hvor du arbejdede? og hvordan søgte du det?
vh amanda

Life of Lize sagde ...

Hej Amanda, og tak for din kommentar.

Det var også rigtig svært at finde job for mig, men de søgte efter en cafémedarbejder på et motel/kro-sted, og der slog jeg til. Det var ikke et super fedt job, så anbefaler det ikke for dig (de søgte også kun i perioder). Hvis du ikke har prøvet, kan du kontakte de enkelte fylkers turistcentrer deroppe, det fik jeg hvertfald anbefalet at gøre, men som jeg aldrig fik nået at få gjort.

Held og lykke med din søgen.

De kærligste hilsner fra Life of Lize