søndag den 1. januar 2012

Billeder fra en rar juletid

Kære alle læsere.

Godt nytår! Jeg håber I kom godt ind i det nye år :)
Jeg beklager meget at jeg ikke har været aktiv her på bloggen længe, men jeg er gået hen og blevet alvorlig syg, så der bliver nok ikke megen bloggen de næste par dage. Jeg har valgt at lade billederne tale for det meste i dette indlæg, og håber at jeg snart kan blogge spændende ting til jer igen.

______
23. DECEMBER
Jeg lavede konfekt med mine to niecer, og vi fik lavet alt fra marcipangrise og mozartkugler til egne, sjove nougat- og marcipaneksperimenter.

Derudover fik vi pyntet juletræet og ellers fik de sidste forberedelser som fx borddækning ordnet.

______
24. DECEMBER

Min storebrors børn kom juleaften, og der var hyggeligt for mine søskendes børn at se hinanden
Første billede er mig med min søster - min 13 år ældre søster vel og mærke, men jeg er groet højere end hende med tiden, som det nok kan ses! :)
Ellers fik vi - selvfølgelig - vores julegaver, og der var generelt en hyggelig familiestemning.


Jeg fik nogle rigtig fine og dejlige julegaver. Nedenfor er nogle af dem jeg fik.

Grønflammeskoven er helt klart en af favoritgaverne. Ganske vist er det en børnebog, men ih hvor jeg altså elsker den!Jeg fik læst historien med min niece, og selvom jeg var bange for den ikke ville falde i hendes smag, var hun hel vild med den. Det glædede mig rigtig meget!

______
25. OG 26. DECEMBER

Dette var nok juleferiens bedste dage. Jeg brugte dagen d. 25. på at sidde i sofaen og skrive breve, mens jeg lyttede til en af de jazz-CD'er, jeg havde fået i julegave. Min far sad i den anden sofa og læste i en bog, som han nogle gange læste op fra. Jeg havde det virkelig skønt, for det er sjældent jeg har har mulighed for at slappe helt af og nyde min far have lidt fri - selv d. 24. var han blevet kaldt på arbejde. Jeg fik også set en god film med min mor, vist nok d. 26. og min far kom også på et tidspunkt og så den med os. Jeg har aldrig nydt at lave så lidt på en dag, som jeg gjorde i disse.

______
27., 28., 29. OG 30. DECEMBER

Disse dage fik jeg brugt på at ordne ting, og lavet lidt på mine småprojekter. Jeg fik læst en bog og set nogle film. Besøgt min bedstefar og været til familiekomsammener. Stille og roligt, I ved.

______
31. DECEMBER

Jeg startede dagen ud med at være dårlig og ligge i sengen hele formiddagen. Jeg have lidt feber og vi var næsten på vej til at ringe til vagtlægen, men jeg fik det heldigvis bedre. 

Der blev ikke noget nytårsfejring for mit vedkomme i år.
Jeg løj overfor mine forældre og sagde jeg tog til min veninde og fejrede nytår. I stedet blev jeg hjemme og hyggede mig med god mad og film. Jeg er ked af jeg måtte lyve for dem, men de ville ikke lade mig være alene hjemme, så jeg så det som den eneste udvej. Det plejer ellers at være en tradition hvert år at jeg fejrer nytår med mine efterskoleveninder, men det var ikke muligt i år. Selvom der var nogle andre tilbud til steder, hvor jeg kunne ha' fejret nytåret, så fristede ingen af festerne mig, og jeg havde også mest af alt lyst til bare at være alene hjemme. 
Det foregik som i en anden film. Jeg måtte gøre alt for det lignede at jeg ikke havde været hjemme:
- stille festskoene frem, som om jeg havde taget dem af, da jeg kom hjem
- vaske min tallerken op, så de ikke undrede sig over hvorfra den tallerken var kommet fra (hvis de nu skulle lægge mærke til den i opvaskemaskinen)
- sætte mit hår op som om det havde været flot, men var blevet lidt sjusket efter jeg havde gået med det hele aften
- sminke mig med make-up, der så ud til at være tørret lidt væk efter jeg havde renset det af, så man stadig kunne se lidt make-up
- drysse glimmer i mit ansigt og hår
- tage den kjole, jeg ellers skulle have brugt som nytårskjole, hænge den på en bøjle, tage den udenfor og "poppede" en konfetti mod den, så den lugtede af indendørs fyrværkeri.
Så som det nok kan læses, så var det ikke helt let, men de har vist overhovedet ikke fattet mistanke. Jeg har det ikke godt med at jeg måtte lyve, men jeg havde en fin nok aften, og jeg tror de i sidste ende nok ville kunne have forstået mig, hvis jeg fortalte dem hvorfor jeg valgte ikke tage til noget nytårsaften i år.

Men jeg håber at I fik set en masse flotte fyrværkerier og fik skudt året ind med manér :)

En særlig tak til alle jer, der har valgt at følge mig i 2011 om mit liv og tanker. Selvom jeg ikke er speciel og til tider noget klynkende, så varmer det at I vil følge min blog. Af hjertens tak!

___
Life of Lize

13 kommentarer:

Dear Surrender sagde ...

Fed blog du har! Jeg følger dig! ser frem til flere fede indlæg og idéer fra dig. (-:
Du er også velkommen til at tjekke min blog ud.

Vibelillebaek.blogspot.com

Dear Surrender sagde ...

Jeg ved ikke om du fik mit svar på min blog, og det var ikke meningen at glemme det (-: Det er ordnet nu!

Nanna sagde ...

Hvor er jeg glad for at læse, at du har haft en god jul, og et godt nytår - det kunne jeg kun ønske for dig! Jeg håber ikke du er alvorligt syg, og snart bliver rask :) Vi ses om et par dage.

ps. jeg har ikke glemt alle de film jeg har lånt af dig (pinligt at de ikke er afleveret endnu.. )

Valeria Nielsen sagde ...

Super fin blog du har! :-)
Tilmelder mig som fast læser.
Håber du vil kigge forbi min blog - http://valerianielsen.blogspot.com/

Life of Lize sagde ...

Nanna: jeg er hvertfald ikke syg nok til ikke at komme i skole, så det går nok :) Jeg håber du kom godt ind i det nye år og glæder mig til at høre hvordan du har haft det i juleferien.
Filmene skal du ikke tænke på (hvor lang tid lånte jeg ikke Nynne i ?? - jeg har faktisk to nye film du skal låne, om du så vil det eller ej. Hvis du ikke har set dem, er jeg 110% sikker på du vil elske dem! :)
___
Life of Lize
Lad os danse lidt endnu

Mads sagde ...

Hej Lize :)
Jeg er ked af at høre at du er blevet syg. Men, jeg kan sige, der er ikke meget du går glip af, vejret er noget møj og ferien er slut.
Jeg er lige krøbet tilbage i min dyne, for at få varmen efter at have været i skole. Jeg, har sat Charlie Parker på min computer og ligger bare og nyder de blide toner af jazzen der strømmer ud af højtalerne imens jeg bliver tør igen.

Det lyder, som om at du har haft en god og hyggelig jul med familien. Det er jo, hvad julen handler om, det er ikke gaverne, det er ikke maden, det er ikke stressen, det er ikke pynten og SLET IKKE SRP. Det handler om glæde, glæden ved at give, at se glæden i ens families øjne når de pakker selv den lille gave som man har givet sig tid til at finde op. Glæden, ved at man sætter sig ned og bruger tid på at hygge med dem om man så ser en film med dem, lytter til en god CD, læser "Grøn Flamme Skoven" op for sin niece (det er altså lige meget hvad alle andre siger, den bedste børnebog) eller tager sig tid til at tage ud til sine bedsteforældre.

Nytår, det lyder faktisk hyggeligt. Det lyder som om, at du har holdt nytår, præcis som du ville holde det. Det lyder som en aften, af selvforkælelse og pleje af at du ikke var frisk.
Men ja, det lyder som en god ide, at du prøvede at få dine forældre til at tro, at du var taget afsted til festen, du kunne jo bare sige at du var blevet sløj og var gået i seng, hvis de spurgte hvorfor du allerede var hjemme, da de kom hjem.

Jeg, var på nippet til at finde på en lignende manøvre selv. For, jeg skulle til nytår, hos en fra min klasse, sammen med nogle drenge og piger fra klassen. Der var så en af drengene, der havde fået overtalt værten til at hans kæreste og hendes veninder skulle med til festen og de bare kom efter middagen. Jeg kan hverken udstå kæresten eller hendes veninder, de er sådan nogle finkede og snobbede piger, som tror at fordi de er unge og smarte, kan styre alt og alle. Det ku jeg bare ikke overskue, på min nytårs aften.
Men afsted kom jeg, jeg havde bare en plan om at undgå dem, fordi jeg ikke gider at skabe splid og ødelægge festen for de andre, selvom der var flere der havde det som mig med nogle af dem.
Men på trods af at de var der, så havde vi en sjov, god, hyggelig og dejlig fest. Jeg, er faktisk glad, for at jeg tog afsted, for jeg snakkede med dem jeg egentlig ikke gad, og jeg fandt ud af at bag deres snobbede og ignorente teenage ydre, gemte der sig musik elskere og Barometerbørn.
Krudt, var der ikke meget af, for det følte vi ikke lysten til, vi mente at vi var for gamle til det. Vi, fik set noget af det dem omkring os fyrede af og vi fik set hvordan det farvede himlen op kl 12.

Det var så lidt. Kære du, du må ikke være så hård ved dig selv. Du, er noget speciel, vi har alle ret til at være lidt klynkende og melankolske engang imellem. Du, skal bare vide, at der altid er nogle der bekymrer sig om dig og holder af dig.

God bedring og må 2012 bringe al held og lykke til dig! De varmeste tanker og hilsner

Hej tykke sagde ...

Rigtig fin blog! Hvad siger du til at vi følger hinanden? :-)

Sofie Skov Nielsen sagde ...

Liiiiize!? Tusind tak for de fantastiske ord inde op min blog! Der blev jeg da lige glad inden i :-))) Ser frem til at følge dig!
Kærligst Skov'

Anonym sagde ...

Jeg er ked af at du måtte lyve overfor dine forældre, men jeg kan godt følge dig - det er ikke lige altid man gider tage den kamp op. Jeg er glad for at du havde en hyggelig aften alligevel!

Jeg ville egentligt bare sige tak for din søde kommentar, men blev så helt grebet af din blog. Dine tekster er virkelig godt skrevet!
Men tak, din kommentar har lige gjort min i forvejen gode dag endnu bedre. Der er ikke så mange af mine venner, der kan sætte sig ind, hvordan det var at blive indlagt som seks årig. Der er mange der bare tror det er sådan noget huhej-noget, men der ligger en meget dybere historie bag det hele.
Jeg håber at du har det godt, selvom du også har en sygdom. Det har du i hvert fald fortjent, vær stolt af dig selv! :-)

xx Sofie // www.spreadhappiiiness.blogspot.com

Line sagde ...

hej, Super fin blog :) hvis du har lyst så kig gerne forbi min på: Linebiine.blogspot.com (:

//Linebiine

Linda Pochinda sagde ...

tak for de søde kommentarer (:
håber du har fået det bedre!

ps. jeg bruger photoshop ;)

xxx

Signe sagde ...

Sikke en dejlig blog du har! Hvilket kamera bruger du? (:

// simplemusiic.blogspot.com

Rebecca Sofie sagde ...

Lækre billeder. Og fedt at du skriver så meget tekst til. Det er nice :-)

rebeccasofiemester.blogspot.com