lørdag den 3. september 2011

Besøg fra USA!

Min mor studerer slægtsforskning og har i længere tid været fokuseret på dem af mine forfædre der rejste til Amerika og bosatte sig der.
Det har betydet vi har fået kontakt til min vist nok mors fætters tipoldefars bror... eller et eller andet derude af. De studerer selv lidt slægtsforskning, og har været meget interesseret i hvorfra deres forfædre var bosat her i Danmark.

De har besøgt os i den forgangne uge mandag til torsdag, og har boet i vores sommerhus. Dele af min familie, der er relateret til familien har vist dem rundt her, så de kunne se, hvor deres forfædre kom fra, og ellers fået fortalt dem noget kulturhistorie.

De var et par rare, dejlige amerikanerpar. Virkelig flinke, og sådan nogle søde mennesker.På restaurant med de kære mennesker

At have fælles interesser bygger bånd trods kulturer og sprog

Her er et billede af den tætteste relaterede familie fra Danmark til dem

5 kommentarer:

Tony sagde ...

Du er fandme så flink <3<3

Life of Lize sagde ...

:) !

Nanna sagde ...

De ser rigtig søde ud ! :)

Tony sagde ...

Så får jeg bare et udråbstegn og en smiley.
Altså.... :)))))

Life of Lize sagde ...

Sorry. Det er blot fordi jeg smiler så meget over at du synes jeg er flink, at jeg bedst kan udtrykke mig med en smiley med et udråbstegn bagefter! Hvis jeg blot kunne frembringe et super smukt digt som dit med jægeren og tigeren, havde jeg klart svaret dig mere poetisk og elegant tilbage :) !