tirsdag den 15. november 2011

Det Elektriske Barometers 25 års fødselsdagsfest

 Jeg var med til DEB's 25 års fødselsdagsfest søndag aften. Det er stadig ikke gået helt op for mig, at jeg fik denne mulighed, og jeg er så glad for at jeg kom afsted - for når man kommer fra Nordjylland, og ingen barometervenner har, er det noget af et sats at tage hele turen til København for denne koncert. For at gøre en lang historie kort, mødte jeg en sød person, der hedder Mads inde på DEB's tankevæg. Han vandt en konkurrence om 2 billetter til fødselsdagen, og han var så rar at dele sin præmie med mig. Selvom jeg ikke kendte ham, så var jeg helt tosset efter at komme afsted og ikke mindst til at møde denne venlige sjæl. Vi skrev sammen et stykke tid inden vi mødtes, og jeg opdagede hurtig, at jeg havde med en person at gøre, der var godheden selv. Jeg kom også i kontakt med en sød pige, der hedder Katrine, og hun gjorde også aften til den mest rare, jeg har oplevet længe. Her er lidt billeder fra fødselsdagen. Der er en blanding af mine egne billeder og nogle fra hhv. Facebook og Soundvenue.

__________________
Oh No Ono

Link


__________________
Thulebasen

Link
__________________
Anders Lund Madsens barometertale

Link


Citat fra Ander L. Madsen: "Så er vi sammen på den der triste måde, der er så vidunderlig, når Søndag bliver til Mandag, og man overvejer om man skal gøre det. Nej, man skal ikke gøre det og det er måske også det, der skal være budskabet her i aften, og det er grunden til at barometeret og skal fortsætte, så der er det alternativ, så der er den triste sang, og så er der hende 'os... fra Hjørring som også har det skidt, på den samme måde som man selv har det skidt på, på den fede måde hvor man har det skidt sammen på, som er bare... rigtig rigtig skidt på den fede måde og på en eller anden måde 'os er blevet en overskrift for en hel generation. Og det vil jeg bare gerne ha' skal fortsætte, så de 25 år må ikke blive en sidstning, men kun blive en midterfest, vi holder, her i aften. Og med disse ord, hjertelig, hjertelig tillykke til alle de unge mennesker derude og også til jer her i salen"

Jeg kommer selv fra Hjørring, så blev helt overrasket og ikke mindst rørt, da min by blev nævnt i hans tale. Anders L. Madsen har en fantastisk ironi, men formår alligevel at give det gode budskab :)

__________________
Vinnie Who


Link

__________________
Choir of Young Believers

Link

__________________
Sæbebobler og stemning  

Link

Det har simpelthen været en brag af en fødselsdagsfest. Jeg nød hele aftenen, og jeg er glad for at have lært de søde barometerbørn Mads og Katrine at kende. Af hjertens tak for en fantastisk aften.
Og kære Det Elektriske Barometer  -  lig tillykke med fødselsdagen.  

___
Life of Lize

6 kommentarer:

Michael sagde ...

HEJ! fed blog, gode billeder og du har en glimrende musiksmag! Kig forbi hvis du lyster!

http://filosofiasko.blogspot.com/

Unknown sagde ...

hej! tusind tak for kommentaren på min blog! det betyder meget!
du er altid velkommen!
www.frida-whatsnew.blogspot.com

Anonym sagde ...

Sikke en fed blog du har dig!
Nu er jeg fast læser, håber du vil kigge forbi min blog!
Kram! :-)

http://resabs-blog.blogspot.com/

Anonym sagde ...

Sikke en fed og fantastisk oplevelse - you lucky one! ;-) & skønne billeder. Hvor mange var der egentlig tilstede? Det ser meget intimt ud.

Life of Lize sagde ...

Koncert var helt fantastisk! Jeg tror vi har været 200-300 mennesker, men har ikke rigtig nogen idé om det, haha :)

Anonym sagde ...

Skøn blog! Og nej hvor er jeg misundelig! Ville så godt have været til fødselsdag, men godt det var så fedt! Måtte nøjedes med at lytte til den i radioen :-)

Tag evt. et smut forbi min blog: sarahsuniverse.wordpress.com